Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ μαζί στη Μαύρη Προπαγάνδα

Εντυπωσιάστηκα όταν είδα να κυκλοφορούν σε διαδικτυακούς τόπους προσκείμενους στο ΣΥΡΙΖΑ, άρθρα με τίτλο: Μεϊμαράκης: Θα με ψηφίσουν οι χρυσαυγίτες γιατί και εγώ φασίστας ήμουν. Επειδή ήταν οφθαλμοφανές ότι ο κ. Μεϊμαράκης αποκλείεται να είχε παραδεχθεί ότι ήταν φασίστας, ακόμα κι αν ήταν, έψαξα να βρω την πηγή της κατηγορίας. Ήταν το άρθρο της επίσημης ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής: Και ψευτράκος ο Βαγγέλας: Θα με ψηφίσουν Χρυσαυγίτες, επειδή ήμουν “Κένταυρος” άμα λάχει να ΄ούμε... ΒΙΝΤΕΟ! Στο άρθρο της ΧΑ, ενδιαφερόν είχαν δύο πράγματα:
α) Ότι τα ανεγκέφαλα της ΧΑ είχαν μοντάρει τη συνέντευξη του Μεϊμαράκη, ώστε να φαίνεται ότι τάχα ο Μεϊμαράκης παραδέχονταν ότι ήταν Κένταυρος (ακροδεξιός τραμπούκος της ΟΝΝΕΔ) και ότι ισχυρίζονταν ότι βάσει αυτού θα τον ψηφίσουν ψηφοφόροι της ΧΑ.
β) Ότι οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες διέψευσαν ότι ήταν Κένταυρος, λέγοντας ήταν "πολύ light (ντοράκιας...)" και όχι μόνο δεν είχε "καμία σχέση με τους Κένταυρους και τους Ranger (στους οποίους κεντρικό ρόλο έπαιξε ο Μάνος Μανωλάκος)", αλλά ότι ήταν "αυτός που στην πράξη τους κατάργησε". Και έτσι "γεννήθηκε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" που δεν έκανε... "εθνικούς αγώνες" (δηλαδή να ανοίγει κεφάλια με ρόπαλα).

Πώς προέκυψε όλο αυτό; Ψάχνοντας βρήκα την άκρη του νήματος:
Ο κ. Τσίπρας, σε μια ακόμα προσπάθειά του να γίνει κακέκτυπο του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος στις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις επικαλούνταν το θυμικό του λαού μας ("ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά!"), κατηγόρησε τον κ. Μεϊμαράκη ότι ήταν αρχηγός των Κενταύρων (δείτε στο 0:18 του σχετικού βίντεο). Σε αυτήν την κατηγορία, απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης: Στη συνέντευξη που πετσόκοψε η Χρυσή Αυγή και μετά χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως θα δείτε από το 12:37 και μετά, ο αρχηγός της ΝΔ, όχι μόνο είπε ότι δεν ήταν Κένταυρος, αλλά χαριτολογώντας είπε ότι η κατηγορία Τσίπρα "του φτιάχνει το προφίλ του Δεξιούλη", αφού τον έπιασαν ψηφοφόροι της ΧΑ και του είπαν ότι "αφού ήσουν Κένταυρος, θα σε ψηφίσουμε", ενώ στο τέλος έκλεισε λέγοντας "μην παρεξηγηθεί η ΧΑ".

Κοινώς: Η είδηση ότι ο Μεϊμαράκης είπε ότι οι Χρυσαυγίτες θα τον ψηφίσουν γιατί ήταν φασίστας, ή έστω Κένταυρος, είναι απάτη! Απάτη που ξεκίνησε η Χρυσή Αυγή και συνέχισε ο ΣΥΡΙΖΑ από εκεί που την άφησε η Χρυσή Αυγή!

Ήταν όμως πράγματι ο κ. Μεϊμαράκης "Κένταυρος", για να του αξίζει η αρχική κατηγορία του Τσίπρα;

Διαβάζοντας ένα παλιότερο άρθρο μιας αγωνίστριας του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε ότι θεωρεί μεν ότι οι “Κένταυροι” και οι “Rangers” είχαν αρχηγούς τους, το Βασίλη Μιχαλολιάκο και το Μάνο Μανωλάκο (ό,τι είπε και η ΧΑ στο υστερόγραφό της), αλλά ότι ”Ομάδες κρούσης” τραμπούκων της ΟΝΝΕΔ "τελούσαν υπό τις ευλογίες των προέδρων Μεϊμαράκη και Βουλγαράκη". Δηλαδή ότι ακόμα κι αν δεν ήταν Κένταυρος ο Μεϊμαράκης, εν τούτοις είχε σχέσεις με τα συγκοινωνούντα δοχεία του ακροδεξιού τραμπουκισμού.

Άρα, το κείμενο αυτό δεν ακυρώνει τελείως τον αρχικό ισχυρισμό του κ. Τσίπρα, ότι ο κ. Μεϊμαράκης ήταν "αρχηγός των Κενταύρων". Κι όμως, τον ακυρώνει και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Ο τελευταίος πολιτικός που μπορεί να κατηγορήσει έναν πολιτικό για τραμπούκο της Δεξιάς, βάσει του κειμένου αυτού, είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, αφού για να γίνει πρωθυπουργός και να φέρει το τρίτο μνημόνιο, δε δίστασε να συνεργαστεί με τον κ. Καμμένο, το όνομα του οποίου φιγουράρει στο ίδιο κείμενο, ως "ήρωας" των ομάδων των τραμπούκων της ΟΝΝΕΔ και "πρωτοπαλλήκαρο" των "φυτωρίων του Καλαμπόκα", με τη σημείωση ότι η ομάδα του  εμφανιζόταν στις διαδηλώσεις "με κράνη και ρόπαλα":

"Ομάδες δεξιών τραμπούκων, φυτώρια του Καλαμπόκα και άλλων ευγενών νέων.

Κάποτε ήταν γεμάτη η ΟΝΝΕΔ από δαύτους.

Να προσθέσω απλά ότι ήρωάς τους και πρωτοπαλλήκαρο σε πολλές εκδηλώσεις ήταν ο γνωστός, βουλευτής και σήμερα αρχηγός κόμματος, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πάνος Καμμένος.
Τότε κάποιοι θα θυμούνται ότι στις διαδηλώσεις η συγκεκριμένη ομάδα εμφανιζόταν με κράνη και ρόπαλα, πράγμα που δείχνει εντόνως τις προθέσεις τους."


Α, ρε έρμε Τσίπρα...  Δεν κατάπινες ένα μαγκάλι κάρβουνα, πριν μιλήσεις για Κενταύρους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου