Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

Βαρκωδίου Μεγαλομάρτυρος του Θαυματουργού

Bar Code & 666

Όποιος μπει σήμερα (7 Οκτωβρίου 2009) στο Google θα δεί ότι έχει αντί για το σήμα του, ένα... Bar Code, γιατί σα σήμερα έγινε δεκτή η πατέντα του, το 1952.

Κλικάροντας σε αυτό, θα δείτε α) ότι το ίδιο το google προτείνει την ενοποιημένη λέξη "barcode" β) πολλά άρθρα πάνω στο Bar Code, με πρώτο (όπως συνήθως πια) της Wikipedia.

Έριξα μια ματιά στο άρθρο της Wikipedia και μου έκανε αλγεινή εντύπωση ότι δεν αναφέρει πουθενά τις αντιρρήσεις κάποιων χριστιανών, για τo Bar Code, αφού η λειτουργία του στηρίζεται στον -κατά την Αποκάλυψη του Ιωάννου- αριθμό του Αντίχριστου (666)!

Η Wikipedia που έχει παράδοση στο να καταγράφει τις ενστάσεις επί επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων (πχ στο θέμα των "παιδιών του σωλήνα", των κινητών, κλπ), σε ένα τέτοιο σκάνδαλο κωφεύει... Ας βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα για πιο λόγο, αποσιωπούνται τέτοιες πληροφορίες, για ένα εργαλείο παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας...

Προτείνω, στο εορτολόγιο, η 7η Οκτωβρίου, "των Αγίων Μαρτύρων Σεργίου και Βάκχου, Πολυχρονίου Ιερομάρτυρος, Ιουλιανού Πρεσβυτέρου, Καισαρίου και Διακόνου, Μαρτύρων, του Οσίου Πατρός ημών Ιωάννου, του Ερημίτου", να αλλάξει σε... "Βαρκωδίου Μεγαλομάρτυρος του Θαυματουργού"! Βοήθειά μας...

2 σχόλια:

Dimitris Spendas είπε...

στη Wikipedia το αναφλερει στην τελευτέα σειρά του UPC το 666

Απελάτης είπε...

Ευχαριστώ! Ίσως δεν το είδα εγώ, ίσως το πρόσθεσαν πιο μετά...

Δημοσίευση σχολίου