Τρίτη, 26 Μαΐου 2009

Η απάτη των φασιστών του BNP που εφαρμόζει και το ΛΑΟΣ

Θαυμάστε το Νικ Γκρίφφιν, τον ηγέτη του Βρεταννικού Εθνικού Κόμματος:Το 2000, σε μια συγκέντρωση αμερικανών φίλων του κόμματός του, μιλώντας δίπλα στο διαβόητο πρώην ηγέτη της εγκληματικής Κου Κλουξ Κλαν, Νταίηβιντ Ντιούκ, εξηγεί την τακτική με την οποία θα προσπαθήσει να πουλήσει τις ρατσιστικές του απόψεις ύπουλα (όπως ακριβώς κι έκανε), με αντικειμενικό σκοπό την εκδίωξη των μεταναστών από τη Βρεταννία:

«Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να ξεπουλάς τις ιδέες σου, και να πουλάς τις ιδέες σου. Και το Βρεταννικό Εθνικό Κόμμα δεν είναι για να ξεπουλά τις ιδέες του... Όμως είμαστε πλέον αποφασισμένοι να τις πουλήσουμε. Και αυτό βασικά σημαίνει να χρησιμοποιήσoυμε λόγια που πουλάν. Όπως είπα, "Ελευθερία, Ασφάλεια, Ταυτότητα, Δημοκρατία". Κανείς δεν μπορεί να σε επικρίνει, κανείς δεν μπορεί να σου 'ρθει και να σου επιτεθεί σε σχέση μ' αυτές τις ιδέες. Αυτές πουλάνε.

Ίσως μια μέρα, κάποια στιγμή, με το να είμαστε κάπως πιο διακριτικοί, βρεθούμε σε θέση να ελέγχουμε τα βρεταννικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, τότε ίσως μια μέρα οι Βρετανοί θα μπορούσαν να αλλάξουν γνώμη και να πουν, "Ναι, να φύγει κι ο τελευταίος." Ίσως γίνει μία μέρα, αλλά αν προσφέρεις αυτό ως μοναδικό στόχο με τον οποίο ξεκινάς, δε θα πας απολύτως πουθενά. Οπότε, αντί να μιλάμε για 'φυλετική καθαρότητα', μιλάμε για 'ταυτότητα'»
.

Τα ίδια ακριβώς κάνουν και οι ΚαρατζαφεροΒορίδηδες. Είναι βαθύτατα φασίστες, αλλά αντί να το πουν καθαρά, μιλάνε σχετικά ήπια, για να προσελκύσουν ανυποψίαστο κόσμο στις τάξεις τους...

Και κάτι ακόμα... Η Βρεταννία αυτές τις μέρες συγκλονίζεται από ένα σκάνδαλο εκτεταμένης κοινοβουλευτικής διαφθοράς. Οι δύο σημαντικότεροι Ιεράρχες της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο Αρχιεπίσκοπος του Γίορκ και ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέμπουρυ, δημοσίευσαν κοινή δήλωση με την οποία καλούν τον απογοητευμένο από τους πολιτικούς, κόσμο, να μην ψηφίσει BNP!

Συγκεκριμένα, ενημερώνουν τον κόσμο ότι το κόμμα αυτό χρησιμοποιεί χριστιανική φρασεολογία, όχι όμως για να προάγει τη δικαιοσύνη και τη χριστιανική αγάπη προς τον πλησίον, αλλά ακριβώς το αντίθετο: Προάγει το φόβο και το διχασμό εντός των κοινοτήτων και τις φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις. Σας θυμίζει τίποτα αυτό από Ελλάδα, όπου το αντίστοιχο κόμμα στην ονομασία του φέρει τον τίτλο "Ορθόδοξος" και μιλά με τόση απαξίωση για τους ξένους συνανθρώπους μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου